LA NOSTRA CUINA 1.

MITES I TRADICIONS DE LA CUINA CATALANA

Autor: Autors, Diversos

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA NOSTRA CUINA 1.

LA NOSTRA CUINA 1.

85,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
62
Publicación:
16/10/2006
Colección:
LA NOSTRA CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'obra amb denominació d'origenLA NOSTRA cuina és una obra concebuda en 4 volums, dedicats cadascun d'ells a una vessant del món de la gastronomia catalana, i 4 arxivadors amb les millors receptes de la cuina catalana.Mites i tradicions de la cuina catalanaLa història de la nostra cuina, que destaca els trets identificatius i peculiars de Catalunya i l´èxit de la …

L'obra amb denominació d'origenLA NOSTRA cuina és una obra concebuda en 4 volums, dedicats cadascun d'ells a una vessant del món de la gastronomia catalana, i 4 arxivadors amb les millors receptes de la cuina catalana.Mites i tradicions de la cuina catalanaLa història de la nostra cuina, que destaca els trets identificatius i peculiars de Catalunya i l´èxit de la cuina actual. Amb el calendari gastronòmic català,que segueix el curs natural de l´any. + arxivador de receptes d'Entrants i Primers plats200 receptes classificades per verdures i llegums, sopes i cremes, cargols i bolets, arrossos i pastes, aperitius i amanides.De la terra al rebostEls aliments que ens identifiquen com a poble lligats al territori, els productes de la terra més típics i amb més renom de cada zona, com ara les anxoves de l´Escala, el mató de Montserrat, el trinxat de Puigcerdà, la llonganissa de Vic, etc. + arxivador de receptes de Carns i ous200 receptes de segons plats elaborades amb carn i ous, de la cuina catalana més tradicional fins a la més actual.Dels fogons a la taulaEls productes i els plats que caracteritzen la nostra cuina, així com les maneres típiques de cuinar-los i de menjar a Catalunya. + arxivador de Peix i marisc200 receptes amb diferents salses per acompanyar les diferents especialitats de peix de mar, bacallà, mol·luscs, marisc i peix de riu.Vins i cavesUn enfocament molt pràctic dels vins i caves que es produeixen a casa nostra: un itinerari per totes les D.O. i els seus paisatges. + arxivador de Postres200 receptes classificades per fruites, flams i iogurts, pastissos, coques, gelats i sorbets i batuts.Direcció científica de l'obra a càrrec de Toni Massanés.Amb la col·laboració de reconeguts restaurants catalans.Receptes amb informació dels aspectes nutricionals, el nivell de dificultat i el temps d'elaboració.Obra molt gràfica amb consells pràctics, curiositats i anècdotes.
Leer más

Más libros de Autors, Diversos

Todos los libros de Autors, Diversos

Más información del libro

LA NOSTRA CUINA 1.

Editorial:
62
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-297-5936-5
EAN:
9788429759365
Nº páginas:
272
Colección:
LA NOSTRA CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
245 mm
Ancho:
297 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara lhepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar